Wij/De begeleiding

Dagelijks werken we met ervaren begeleiders, ieder met zijn of haar eigen kennis en kunde. Samen vormen we een deskundig en enthousiast team, waar wij elkaar als individuen aanvullen en versterken.
Ons team bestaat uit drie begeleiders.

  • Hubert-Jan Peek, pensionstalhouder, hij zal wanneer hij aanwezig is de begeleiding ondersteunen en de gasten individueel begeleiden met klusjes op en rondom het erf.
  • Suzanne Baan, zorgcoordinator en fysiotherapeute, zij zal ook de begeleiding ondersteunen en voornamelijk het beweegprogramma invulling geven.
  • Floor Peters, vaste begeleidster, zij heeft de opleiding pedagogiek afgerond. Zij heeft ervaring met jong volwassenen met meervoudige, complexe problematiek. Zij is sterk in het combineren van de kracht van elke individu met de arbeidsmatige activiteiten. Vind het onderhouden van een vertrouwensband met elke gast erg belangrijk, waardoor er een veilige omgeving ontstaat.
  • Nicole Jongerius, vaste begeleidster van de vrijetijdsbesteding, de logeerweekenden en de dagbesteding ouderen. Zij is na het volgen de opleiding dierenverzorging verder gegaan met de opleiding SPW (maatschappelijke zorg). Zij heeft al veel ervaring opgedaan bij een andere zorgboerderij met mensen met een verstandelijke beperking, NAH en dementie. Zij is altijd vrolijk gestemd en is zeer creatief.

Naast deze drie vaste begeleiders zijn er vrijwilligers die de gasten helpen met specifieke individuele wensen, zoals koken, paardrijden en dergelijke.

Enquete werknemers 2018
We hebben ons zelf een spiegel voorgehouden, door de medewerkers te vragen wat zij vonden van de volgende items.
We scoren hiermee een 4,3 van de 5!!Hier zijn wij ontzettend blij mee.
Dat blijkt ook wel uit de reacties die gegeven zijn: ďSuper leuk teamĒ, ďsamen ontwikkelen is samen groeienĒ!
Wij kijken alweer uit naar volgend jaar!

Hieronder kunt u de uitslag downloaden, zodat u kunt zien hoe we per item scoren.

Griftenstein en Zorg Personeel Enquete 2018

CliŽntenraad
Graag stellen wij aan u onze cliŽntenraad voor.

CliŽntenraad


Vrijwilligers gezocht:

> Vul ons aanmeldformulier in