Aan de slag bij land en dier

Samen met jouw zeven andere collega’s en twee a drie begeleiders wandel je elke ochtend naar het weiland. Jullie zorgen samen voor het zaaien van de groente en de kruiden in de moestuin en voor de bloemen in de pluktuin. Het hele proces, van het voorjaar tot het winter klaarmaken, mag je helpen.
In het begin van het seizoen helpen we met het klaarmaken van de paden en met bijvoorbeeld het uitzetten van de bollen en zaden. Daarna gaan we oogsten. De courgettes, pompoenen, tomaten en de andere groenten brengen we na het oogsten naar het hotel. Deze worden daar verwerkt in de soep en andere overheerlijke gerechten.

Ook mogen we soms wat meenemen en kunnen we tijdens de lunch onze eigen soep of appelmoes maken, om te proeven wat er gegroeid is.
Tussendoor verzorgen we ook de varkens, het jongvee bij De Biltse Boer, hakken we hout en doen we andere nuttige wisselende activiteiten. In de middag verzorgen we de pony’s, de katten, de konijnen en de kippen op onze eigen plek. We doen samen de boodschappen, koken en zorgen ervoor dat alles er schoon uitziet.

Extraatje

Om even bij te komen van het harde werken, trappen we samen een balletje of doen we andere sportieve activiteiten. Eens per week is er ook tijd om individuele begeleiding te krijgen om jouw conditie naar een hoger niveau te brengen.

IMG_5799

Wanneer

Maandag: 9 - 16 uur

Dinsdag: 9 - 16 uur

Donderdag: 9 - 16 uur

Of lees eerst nog wat meer over ons aanbod.