Aan de slag in de horeca
Samen met jouw vijf andere collega’s en twee begeleiders zorg jij voor de appeltaarten en de blondies bij het Van der Valk hotel. In een rustige ruimte sta je met je handen in het deeg en leer je de stappen van het recept te volgen. Je gaat samen met je collega’s de ingrediënten verzamelen en je loopt door de drukke keuken om zo stiekem mee te kijken met Joram, de chefkok.
Als de baksels in de oven staan en jullie samen hebben geluncht in het Koetshuis, ga je aan de slag in het buffetrestaurant en de zalen. Samen met de medewerkers van het hotel en jullie eigen begeleiders zorgen jullie voor blinkend bestek, dat de tafels er weer netjes bij staan en het buffet wordt afgeruimd.
Extraatje
Aan het einde van de middag is er ruimte om de dag ontspannen af te sluiten. Even een dansje doen met de groep van de vrijetijdsbesteding of samen sporten met elkaar onder de begeleiding van Halina, onze fysiotherapeut.
Wanneer
Woensdag: 9 - 16 uur
Donderdag: 9 - 16 uur
Vrijdag: 9 - 16 uur
Of lees eerst nog wat meer over ons aanbod.