VAKANTIEOPVANG

Lekker buiten spelen, sporten en met dieren bezig zijn: zo leuk is onze vakantieopvang. Bovendien geeft onze opvang structuur en invulling aan de vakantieweken. Een opluchting voor u en uw kind.

De vakantieopvang op onze zorgboerderij is speciaal voor uw kind met een verstandelijke beperking, autisme of andere gedrags- of ontwikkelingsproblemen. We ontvangen kinderen van 7 tot 18 jaar.

Lekker bezig zijn op onze zorgboerderij

Terwijl u geniet van wat tijd voor uzelf en uw andere kinderen, heeft uw zoon of dochter een gezellige en uitdagende vakantiedag bij ons op de boerderij.

image00010

Wanneer

Alle schoolvakanties op dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.15 tot 16.00 uur. U kunt van tevoren aangeven op welke dagen uw kind mee wil doen.

Of lees eerst nog wat meer over ons aanbod.

Thema

Elke week doet uw kind mee aan activiteiten rondom een thema. Door de activiteiten op te hangen aan een thema, brengen we samenhang aan in ons programma. Gaan we ‘Reizen door Europa’, dan bakken we bijvoorbeeld Italiaanse pizza’s en spelen we als echte Fransozen jeu de boules.

Sport, spel en dieren

We gaan samen voetballen, varen op het vlot en lekker het speelbos in. Daarbij leert uw kind vaardigheden om vriendjes te maken en samen te spelen. Ook leert uw kind met dieren omgaan.

Creatief, lunch en op pad

Wie wil, kan gaan knutselen of koekjes bakken. En als het lunchtijd is bereiden we gezellig samen de maaltijd voor. Eens per week maken we een uitstapje. Hoe trots zal uw kind vertellen over zijn belevenissen in de dierentuin of het museum?